Diensten voor KMO & Zelfstandigen

Onze missie bestaat eruit om de klant zo goed mogelijk bij te staan bij alle IT gerelateerde vragen, onze IT services zijn ook op deze vragen afgestemd. Wij geloven er steevast in dat open en persoonlijke communicatie, in combinatie met een no-nonsense aanpak, de sleutel vormen tot een goede samenwerking. 

Een centraal aanspreekpunt voor al uw IT vragen. 

Met onze Managed Services ontlasten wij het gehele of gedeeltelijke onderhoud en beheer van je IT infrastructuur. , waardoor uw kostbare tijd terug besteed kan worden aan kernactiviteiten. 


Aan de hand van een overeenkomst worden alle storingen binnen een afgesproken termijn verholpen.


Managed Security

Bedrijven hebben meer dan ooit tevoren te kampen met cyberbedreigingen. Omdat deze bedreigingen zich blijven ontwikkelen, is het moeilijk ze bij te benen of er zeker van te zijn dat u ertegen beschermd bent. 

Waarom Managed Security?
Betrouwbare en gerichte beveiliging van uw IT-omgeving voor zelfstandigen en KMO.

  • U  ontvangt de meest innovatieve technologieën die zelfs de meest recente cyberbedreigingen voorspellen, voorkomen, detecteren en remediëren.
  • Wij beheren het security pakket (Preventie, Detectie en Reactie) en ondernemen actie wanneer dit nodig is.
  • Bij interventies, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Onze oplossing.
Permanent betere beveiliging, gecombineerd met risicomanagement en kwetsbaarheidsbeoordeling

Bescherming en het veilig houden van uw bedrijfsgevens is uitermate belangrijk!  


Managed Back-up

Uw gegevens zijn veilig, wat er ook gebeurd.
Via geautomatiseerde instellingen zorgen we ervoor dat op geregelde tijdstippen een lokale back-up of backup-to-Cloud wordt gemaakt, zonder de werking van de systemen te beïnvloeden.

Waarom Back-up As A Service?

  • Gemoedsrust: uw bedrijfskritieke gegevens zijn altijd veilig en uw back-up wordt beheerd door professionals.
  • Volgens uw noden: Compus-IT kan zorgen voor de back-up van uw fysieke en/of virtuele servers, lokaal bij u, bij ons in de cloud, of beide.
  • Controle: via monitoring en rapportering weet u zeker dat uw  back-up altijd goed verloopt. Voor het beheer betaalt u een vast bedrag  per maand.

Waarom is het belangrijk uw OneDrive te backuppen?
OneDrive is een syncronisatie-tool en niet zo zeer een backuptool-locatie. Bij een infectie (virus, cryptolocker...) kan deze heel je OneDrive mee encrypteren, waardoor al je data online verloren is. 

Onze Managed backup is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, waarbij onze datacenters in Nederland gelokaliseerd zijn.

Support Team & IT Services

Managed IT Services is een structurele oplossing voor knelpunten als  dreigende beveiligingsrisico’s, uitval, gebrek aan kennis &  sluipende kosten.

Monitoring-as-a-Service speelt in op de nood aan een flexibele en kostenefficiënte proactieve IT-aanpak.

Support Team
Onze support medewerker helpt  graag bedrijven bij eventuele technische problemen binnen de IT omgeving. Aan de hand van een overeenkomst worden alle storingen binnen een afgesproken termijn verholpen. .

Voordelen voor u:

  • Transparante kost: bij Managed IT Services neemt u als het ware een ‘abonnement’. U  neemt de dienst af aan een vaste kost per maand die afhangt van de  grootte van uw netwerk en het aantal toestellen).
  • Strategische focus: repetitieve taken worden dankzij  Monitoring-as-a-Service geautomatiseerd, u zich kan focussen op de strategische aspecten van uw onderneming.

 

Onze referenties

Zij gingen je al voor.